(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada umumiy ishlab chiqarish koʻrsatkichlari, ishlab chiqarish hajmini oshirish, mahsulotni sotish, taqsimlash kanallari, ishlab chiqarish munosabatlari majmuasi, moddiy va nomoddiy neʼmatlarga boʻlgan ijtimoiy ehtiyojlarni qondirish, ishlab ch iqarishni tashkil etish samaradorligi, tovar va xizmatlarni aks ettirish va isteʼmol qilish tahlili oʻrganiladi.