(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati misolida mintaqaviy turizmni barqaror rivojlantirishda ijtimoiy media marketingi (SMM) vositalaridan foydalanishning dolzarbligi, imkoniyatlari va mavjud muammolari tahlil qilindi. Tadqiqot davomida turizmni raqamli platforma larda samarali targʻib qilishning asosiy yoʻnalishlari aniqlanib, Facebook, Instagram, YouTube va Telegram kabi ijtimoiy tarmoqlardagi kontentlar tahlil qilindi. Shuningdek, Xorazm viloyatining SMM faoliyati Toshkent, Buxoro va Samarqand viloyatlari bilan taqqoslab oʻrganildi. Maqola yakunida mavjud muammolarga yechimlar va istiqbolli takliflar berilgan.