(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada korxonada inqirozga qarshi boshqarish strategiyasini takomillashtirish yoʻnalishlari ilmiy asosda tahlil qilingan. Tadqiqotda inqiroz holatlarini oldindan aniqlash, risklarni kompleks baholash va monitoring qilish, strategik moslashuvchanlik ni oshirish hamda moliyaviy barqarorlikni taʼminlash masalalari alohida oʻrganilgan. Shuningdek, zamonaviy sharoitda korxonalar uchun raqamli texnologiyalar va innovatsion yondashuvlardan foydalanishning inqirozga qarshi boshqaruvdagi oʻrni keng yoritilgan . Xorijiy va milliy tajribalar asosida ishlab chiqilgan taklif va tavsiyalar korxonalar inqirozga bardoshliligini oshirish hamda ularning strategik barqaror rivojlanishini taʼminlash imkoniyatlarini kengaytirishga qaratilgan.