(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada sanoat korxonalarining raqamli texnologiyalardan foydalanish asosida iqtisodiy samaradorlikni oshirish masalalari oʻrganiladi. Raqamli transformatsiya jarayonlari, ishlab chiqarish samaradorligini oshirish strategiyalari, aqlli texnologiyalarni jo riy etish bosqichlari va ularning ishlab chiqarish jarayoniga taʼsiri batafsil tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion texnologiyalarning don yetishtirish va qishloq xoʻjaligida qoʻllanilishi orqali hosildorlik va samaradorlikni oshirish imkoniyatlari yor itilgan. Tadqiqot natijalari raqamli transformatsiyaning korxonalar raqobatbardoshligi va iqtisodiy barqarorligiga ijobiy taʼsir koʻrsatishini koʻrsatadi.