(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada elektron tijorat sohasida ekologik barqarorlikni taʼminlash muammolari va ularni bartaraf etish boʻyicha strategiyalar koʻrib chiqiladi. Ayniqsa, qadoqlash materiallari va yetkazib berish tizimining atrof -muhitga taʼsiri hamda ularni ekologi k jihatdan maqbul usullarga oʻtkazish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Biologik parchalanadigan materiallardan foydalanish, uglerod izini kamaytirish va innovatsion logistika yondashuvlari muhokama qilinadi. Ushbu tadqiqot natijalari ekologik muammolarni kam aytirish boʻyicha elektron tijorat kompaniyalariga foydali tavsiyalar berishga qaratilgan.