(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada xodimlar bilan hisob -kitoblar auditini rejalashtirishni takomillashtirish masalalari yoritilgan. Xususan, xodimlar bilan hisob -kitoblar boʻyicha ichki nazorat tizimini baholash uchun ishchi hujjat, elementlar kesimida ichki nazoratni baholas h tartibi, ichki nazorat tizimining ishonchliligini baholash mezonlari, auditorlik dalillarini toʻplash boʻyicha tartib -taomillarning namunaviy roʻyxati, audit rejasi va audit dasturi taklif qilingan.