(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Buxoro viloyatida qurilish materiallari sanoatini yanada rivojlantirish istiqbollari muhokama qilingan. Ushbu sohani rivojlantirish strategiyasini ishlab chiqish zaruriyati, shuningdek, uning yordamida tarmoq korxonalarini modernizatsiya qilish va qurish imkoniyatlari ham koʻrib chiqilgan.