(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada aksiyadorlik jamiyatlarida innovatsion boshqaruv usullarini joriy etishning strategik ahamiyati tahlil qilindi. Tadqiqotda protsesslarni qayta tashkil etish, masʼuliyat markazlarini shakllantirish, qiymat zanjirini takomillashtirish hamda ishtirokchi tomonlar bilan ochiq muloqot mexanizmlarini joriy etish masalalari yoritildi. Tahlillar asosida korporativ samaradorlikni oshirishda innovatsion yondashuvlarning asosiy yoʻnalishlari va ularning amaliyotdagi qiymatini koʻrsatuvchi jadvallar hamda diagrammalar ishlab chiqildi.