(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada xalqaro raqobatbardoshlikning iqtisodiyotdagi tutgan oʻrni va ahamiyati, raqobatbardoshlik va xalqaro raqobatbardoshlik kategoriyalarining ayrim ilmiy nazariy jihatlari tahlil qilingan.