(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida xizmat koʻrsatish sohasining holati tahlil qilinib, sohaning ijtimoiy -iqtisodiy taraqqiyotni taʼminlashdagi ahamiyati oʻrganildi. Viloyatda YaHMning oʻsishini taʼminlashda xizmat koʻrsatish sohasining hissasi tahlil qilinib, sohani yanada rivojlantirish imkoniyatlari boʻyicha taklifl ar ishlab chiqildi.