(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada logistika provayderlik xizmatlari samaradorligiga ta’sir etuvchi omillar guruhlangan hamda 3PL, 4PL va 5PL provayderlik logistika xizmatlarini ko‘rsatishda raqamli texnologiyalarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, logistika va ta’minot zanji ri boshqaruvida korxonalar mahsulotlarni ishlab chiqaruvchilardan iste’molchilarga samarali yetkazib berishni ta’minlash yo‘llari bayon qilingan.