(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada hududlarda mahalliy byudjet daromadlarini shakllantirishning ilmiy - nazariy asoslari, mahalliy byudjetlar daromad bazasini kengaytirish, soliq qonunchiligiga rioya etish va samaradorlikni oshirish masalalari yoritilgan.