(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada tashkilotdagi boshqaruv tizimining mehnat samaradorligiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilingan. Unda tashkilotni samarali boshqarish tamoyillari, jumladan strategik rejalashtirish, motivatsiya, innovatsion texnologiyalarni joriy etish, tashkilot madaniyatini rivojlantirish va resurslardan samarali foydalanish kabi asosiy jihatlar yoritilgan. Shuningdek, ichki va tashqi omillarning tashkilot samaradorligiga ta’siri ham tahlil qilingan.