(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada raqamli revolyutsiya bilan bogʻliq transformatsion jarayonlar va ularning kichik biznes rivojlanishiga taʼsiri koʻrib chiqiladi. Ayniqsa, Big Data, ijtimoiy tarmoqlar, onlayn -analitika va sunʼiy intellekt kabi raqamli texnologiyalar orqali yuzaga kelayotgan marketing imkoniyatlarining yangi sifati tahlil qilinadi. Raqamlashtirish kichik korxonalarga nafaqat biznes jarayonlarini optimallashtirish, balki mijozlar bilan samarali hamkorlikni rivojlantirish, individuallashtirilgan takliflar yaratish va bozor raqobatbardoshligini mustahkamlash imkonini berishi koʻrsatib oʻtiladi. Kichik biznesning strategik boshqaruviga raqamli marketing vositalarini integratsiya qilish zarurligi asoslanadi.