(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada raqamli marketingning kichik biznes va tadbirkorlikdagi roli ko ‘rib chiqiladi va kichik biznes rivojlanishiga hissa qo ʻshadigan omillar ko ʻrib chiqiladi.