(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada rivojlangan mamlakatlar tijorat banklari tomonidan ko‘rsatilayotgan innovatsion bank xizmatlari tahlil qilindi. Xususan, yuqori daromadli mijozlarga yo‘naltirilgan xususiy bank xizmatlari, raqamli texnologiyalar asosida taklif etilayotgan mahsulotlar va bank xizmatlari segmentlaridagi raqobat ustunliklari o‘rganilgan. Tahlil natijalariga ko‘ra, xizmatlar sifati va xilma -xilligi, individual yondashuv, shuningdek, raqamli transformatsiya xorijiy tajri baning asosiy yo‘nalishlarini tashkil etadi. Maqola yakunida O‘zbekiston bank tizimi uchun takliflar ishlab chiqilgan.