(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada muhandislik taʼlim yoʻnalishlari talabalari oʻrtasida tadbirkorlik kompetensiyalarini rivojlantirish modeli ishlab chiqilgan. Xorijiy mamlakatlardagi tadbirkorlik taʼlimi modellari tahlil qilinib, ularning asosiy xususiyatlari koʻrib chiqilg an. Taklif qilinayotgan model texnik bilimlarni tadbirkorlik koʻnikmalari bilan uygʻunlashtirishga qaratilgan boʻlib, amaliy tajriba, mentorlik, networking va muloqot qobiliyatlarini rivojlantirish kabi elementlarni oʻz ichiga oladi.