(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mahalliy byudjetlar barqarorligini ta’minlashning ilmiy - nazariy jihatlari tadqiq etilgan. Mahalliy byudjetlar barqarorligining asosiy indikatorlari, jumladan, daromad va xarajatlar balansi, soliqlar va nosoliq daromadlar barqarorligi, byudjet taqchilligi va qarzlar, moliyaviy mustaqillik va barqarorlik, ijtimoiy xarajatlar va xizmatlar indikatorlari tahlil qilingan. Tahlillar natijasida mamlakatimiz mahalliy byudjetlar barqarorligini ta’minlashga qaratilgan takliflar ishlab chiqilgan.