(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sugʻurta kompaniyalarining moliyaviy barqarorligiga taʼsir qiluvchi omillar, yuzaga keluvchi risklar, ularni baholash usullari, sugʻurta kompaniyalarining moliyaviy barqarorligini baholash koʻrsatkichlari hamda sugʻurta riskini va sugʻurta k ompaniyalarining moliyaviy barqarorligini matematik tahlil qilish usullari yoritiladi.