(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarining iqtisodiyotdagi oʻrni va ularning iqtisodiy faoliyatini statistik tahlil qilish jarayonidagi asosiy qiyinchiliklar tahlil qilingan. Maqolada maʼlumot yetishmovchiligi, innovatsiyalarni joriy etish darajasi, moliyaviy cheklovlar va malakali kadrlar yetishmovchiligi kabi muammolarni koʻrsatib, ularning samarali yechimlarini taklif qilingan. Ushbu tadqiqot sanoat sektorining bar qaror rivojlanishini taʼminlash va iqtisodiyotdagi rolini mustahkamlashga qaratilgan amaliy takliflarni oʻz ichiga oladi.