(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada korxonalarning eksport salohiyat i tushunchasi boʻyicha xorijiy tadqiqotchilarning yondashuvlari, eksport salohiyatining tarkibiy qismlari va ularning raqobatbardoshlik koʻrsatkichlari , korxona eksport salohiyatiga taʼsir qiluvchi omillar boʻyicha tadqiqot natijalari bayon qilingan.