(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda oziq -ovqat xavfsizligini ta’minlashda qishloq xoʻjalik mahsulotlari ishlab chiqarishning ahamiyati tahlil qilingan boʻlib, qishloq xoʻjaligini isloh qilish, bozor munosabatlarini rivojlantirish, sohaga investitsiyalarni jalb qi lish va resurstejamkor texnologiyalarni joriy etish boʻyicha olib borilayotgan chora -tadbirlar oʻrganilgan. Tadqiqotda xalqaro tajribalar va mahalliy qishloq xoʻjaligi korxonalarining moliyaviy holati tahlil qilinib, Oʻzbekiston sharoitida oziq -ovqat xavfs izligini ta’minlashning samarali yoʻllari taklif etilgan.