(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqola O‘zbekistonda davlat budjeti strategiyalarini moliyaviy savodxonlikni oshirish orqali iqtisodiy farovonlikka yo‘naltirish masalalarini tahlil qiladi . Tadqiqot samarali budjet taqsimoti , jamoat moliyaviy ta’limi va fiskal siyosatning barqaror iqtisodiy rivojlanishni ta’minlashdagi ahamiyatini yoritib beradi . Ushbu maqolada davlat xarajatlarining samaradorligi va aholining moliyaviy ongi o‘rtasidagi o‘zaro aloqalar tahlil qilinadi hamda iqtisodiy barqarorlikni oshirish bo‘yicha siyosat takliflari ishlab chiqiladi . 18