(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Umumiy foydalanishdagi avtomobil yoʻllariga ish turlaridan qurish va qayta qurish ishlariga xalqaro moliya institutlaridan mablagʻlar jalb qilinishi boʻyicha xorij tajribalari oʻrganilib, mamlakatimizda bu boradagi mavjud muammo va kamchiliklarni bartaraf etish yuzasidan ilmiy -amaliy takliflar ishlab chiqilgan.