(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Korxonalarning boshqaruv samaradorligini oshirishda innovatsion menejment tamoyillari muhim rol oʻynaydi. Zamonaviy sanoat korxonalari innovatsion menejment orqali raqobatbardoshlikni oshirish, ishlab chiqarish jarayonlarini optimallashtirish va moliyaviy resurslardan samarali foy dalanish imkoniyatiga ega boʻladi. Ushbu maqolada innovatsion menejment tamoyillarining Oʻzbekiston sanoat korxonalarida qoʻllanilishi, mavjud muammolar va ularning yechimlari tahlil qilinadi.