(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda elektron tijoratning rivojlanish tendensiyalari oʻrganiladi. Elektron tijorat sohasida kuzatilayotgan oʻsish dinamikasi, asosiy omillar va davlat tomonidan koʻrsatilayotgan qoʻllab -quvvatlash choralari tahlil qilinadi. Shuningd ek, Oʻzbekistonda elektron tijorat infratuzilmasi va asosiy platformalar haqida maʼlumotlar keltiriladi. Tadqiqot davomida real faktlar va statistik maʼlumotlar asosida elektron tijoratning iqtisodiy oʻsishga taʼsiri koʻrib chiqiladi.