(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada bank faoliyatida operatsion xarajatlarning ahamiyati va uning tarkibiga alohida e’tibor qaratilgan, bank faoliyati hisobini yuritishda asosiy huquqiy hujjatlarga va ularni tartibga solishning mazmun -mohiyatiga to‘xtalib o‘tilgan. Mehnat xarajatlar ini hisobga olishning rivojlangan davlatlardagi ahamiyati va Kapital Bank ma’lumotlaridan foydalanib asosiy xarajatlar hamda ularning sof foydaga ta’siri o‘rganildi.