(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik sohasini milliy iqtisodiyotda tutgan oʻrni, oʻziga xos xususiyatlari, soha rivojlanishiga taʼsir etuvchi omillar, mamlakatimizda tadbirkorlik sohasini rivojlantirishdagi asosiy innovatsion yondashuvlar yoritib berilgan.