(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
. Ushbu tadqiqot sog‘liqni saqlash tizimidagi innovatsiyalarni mintaqaviy darajada tashkil etish va boshqarishning asosiy masalalari bo‘yicha natijalarni taqdim etadi. Ishning asosiy maqsadi mintaqaviy sog‘liqni saqlash sohasidagi innovatsiyalarni boshqarish ning kontseptual modelini yaratish va ilmiy asoslash, shuningdek, uni amalga oshirish uchun tashkiliy mexanizmlarni joriy etish va ularning davolash hamda diagnostika texnologiyalari sohasidagi samaradorligini baholash edi. Tadqiqotning vazifalari mavjud t ashkilot tizimining holatini tahlil qilish, rivojlanishga to‘sqinlik qiladigan muammolarni aniqlash, istiqbollarni aniqlash va mintaqaviy darajada sog‘liqni saqlash hamda tibbiyot fanida innovatsiyalar sohasidagi zarur o‘zgarishlarni asoslashni o‘z ichiga olgan.