(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada halol standartlarining mazmun -mohiyati tahlil qilinib, ularga belgilangan talablar ilmiy asosda oʻrganib chiqilgan va muhim ijtimoiy -iqtisodiy tushunchalar muallif tomonidan tavsiflangan. Shuningdek, Islom hamkorlik tashkiloti (OIC) huzurid agi Islom mamlakatlari uchun Standartlar va Metrologiya Instituti (SMIIC) tomonidan ishlab chiqilgan xalqaro standartlar oʻrganilib, joylashtirish vositalarining A, B, C toifalari hamda ovqatlantirish shoxobchalariga qoʻyilgan talablar tahlil qilingan.