(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasidagi avtotransport xizmatlari bozori, ayniqsa transport -ekspeditsiya xizmatlarida mavjud muammolar tahlil qilingan. Ushbu muammolarni bartaraf etish maqsadida bozorning samarali faoliyatini taʼminlashga yoʻnaltirilgan konse psiyani ishlab chiqishga alohida eʼtibor qaratilgan. Taklif etilayotgan konsepsiyada transport -ekspeditsiya xizmatlariga boʻlgan munosabatni tubdan oʻzgartirishga qaratilgan nazariy asoslar hamda amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.