(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada isteʼmol talabi nazariyasi makroiqtisodiy tahlil obyekti sifatida yoritilgan, undan marketing boʻyicha tadqiqotlarni olib borishda foydalanish yoʻllari koʻrsatib berilgan