(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada ziyorat turizmi sohasidagi xalqaro tajribalar tahlil qilinib, ularni Oʻzbekistonda ushbu turizmni rivojlantirish strategiyasiga moslashtirish imkoniyatlari oʻrganiladi. Marokash, Indoneziya, Turkiya, Malayziya va Qozogʻistondagi muvaffaqiyat li tajribalar asosida milliy yoʻnalishlar shakllantirish taklif etilgan.