(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada Xorazm viloyatining iqtisodiy raqobatbardoshligini taʼminlashda investitsiyalarning ahamiyati, ularning tarkibiy tuzilishi, dinamikasi hamda taʼsir koʻrsatuvchi asosiy omillar tahlil qilingan. Shuningdek, investitsion muhitni yaxshilash orq ali mintaqaviy iqtisodiy oʻsishni ragʻbatlantirish imkoniyatlari yoritilgan.