(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada oliy taʼlim muassasalarida marketing faoliyatini takomillashtirishga qaratilgan innovatsion yondashuvlarni o‘rganildi. Tahlil jarayonida loyiha asosida o‘qitish, raqamli texnologiyalar, kommunikatsiya strategiyalari, xalqaro hamkorlik va bilimlarn i boshqarishning o‘zaro bog‘liqligi aniqlanib, kontseptual model ishlab chiqildi. Natijalar universitetlar uchun samarali marketing strategiyalarini shakllantirish, brend imijini mustahkamlash va raqobatbardoshlikni oshirishga xizmat qiluvchi ilmiy asoslan gan takliflarni taqdim etadi.