(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston va Xitoyda raqamli iqtisodiyotning so‘nggi yillardagi rivojlanishi tahlil qilingan. Taqqoslash tahlili asosida ikki davlatda raqamli iqtisodiyot shakllanishining institutsional xususiyatlari va xususiy sektor roli o‘rganilgan.