(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada mintaqaviy iqtisodiyot sharoitida transport tizimini rivojlantirishda marketing strategiyalaridan oqilona foydalanish masalalari Xorazm viloyati misolida chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqot jarayonida transport xizmatlari bozorining hududiy xususiyatlari, isteʼmolchilar ehtiyojlari va xulq-atvori, marketing tadqiqotlari, raqamli marketing vositalari hamda marketing kommunikatsiyalarining transport tizimi samaradorligiga taʼsiri oʻrganildi. 2020–2024-yillar statistik maʼlumotlari asosida hududiy transport xizmatlari bozorida marketing yondashuvlarini takomillashtirish boʻyicha ilmiy xulosalar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqildi.