(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada onlayn savdo maydonchalarida marketing strategiyalarining mahsulot sotuviga taʼsiri tahlil qilindi. Freemium model, live -streaming savdo, omni -digital strategiya, sunʼiy intellektdan foydalanish va bozor segmentatsiyasi marketing samaradorligiga q oʻshadigan hissasi oʻrganildi. Tadqiqot natijalari kompaniyalarga yangi xaridorlarni jalb qilish, sotuv hajmini oshirish va brend nufuzini kuchaytirishga yordam beruvchi takliflarni ishlab chiqishga asos yaratadi.