(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada Oʻzbekistonda yashil iqtisodiyot va makroiqtisodiy barqarorlik hamda ularning uygʻunligi keng yoritib oʻtilgan. Makroiqtisodiy barqarorlikni taʼminlashning muhim jihatlari, asosiy omillari va shartlari, barqaror rivojlanish maqsadlari har b ir inson uchun farovon turmush tarzini yaratishga xizmat qiluvchi iqtisodiy, ijtimoiy, ekologik koʻrsatkichlarni oʻz ichiga oladi. Muallif tomonidan batafsil yoritilib, oʻrganilish va tadqiq etish natijasida taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.