(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada kichik tadbirkorlik subyektlarining investitsiya faoliyatini shakllantirish jarayonlari, ularning iqtisodiy barqarorlikdagi oʻrni, moliyalashtirish manbalari va investitsion muhitga taʼsir etuvchi omillar tizimli tarzda tahlil qilingan. Statistik maʼlumotlar asosida asosiy kapitalga yoʻnaltirilgan investitsiyalarning manbalari, oʻsish surʼatlari va hududiy taqsimoti koʻrib chiqilgan. Maqolada kichik biznesni rivojlantirishda investitsiyaviy faoliyatni takomillashtirish boʻyicha amaliy tavsiy alar berilgan.