(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa raqobatbardoshligini taʼminlashda investitsiya samaradorligini oshirish zaruriyati, oʻziga xos va eng muhim xususiyatlari, mavjud imkoniyatlari hamda samaradorligini oshirish yoʻllari yoritilgan. Ushbu samaradorlikni oshirish yuzasid an xulosa va takliflar bayon qilingan.