(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda sog‘lomlashtirish xizmatlarini ko‘rsatuvchi korxonalar rivojlanishining holati va tendensiyalari ko‘rib chiqilgan. Mehmonxona va sanatoriy fondi dinamikasi tahlil qilingan, mavjud infratuzilma va taklif etilayotgan sog‘lomlashtirish xizmatlari assortimenti yoritilgan. Jahon tendensiyalari va milliy xususiyatlar asosida Respublika wellness -turizmi rivojlanishining asosiy muammolari va istiqbollari aniqlangan. O‘zbekistonda sog‘lomlashtirish xizmatlari sifatini va raqobatbardoshligini o shirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.