(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada Qashqadaryo viloyatida xorijiy investitsiyalarni oʻzlashtirish holati tahlil qilinib, erishilgan natijalar hamda mavjud muammolar yoritilgan. Investitsiyalarni jalb qilish boʻyicha amalga oshirilgan ishlar natijasida soʻnggi uch yilda 4 barobar va oʻtgan yilga nisbatan 2 barobar oʻsishga erishilgani qayd etilgan. Shuningdek, investitsiya muhitini yanada yaxshilash, i nfratuzilmani rivojlantirish, mahalliy va xorijiy investorlar hamkorligini mustahkamlash boʻyicha muhim takliflar ilgari surilgan. Ushbu hujjat viloyatda investitsion jozibadorlikni oshirishga qaratilgan strategik yoʻnalishlarni belgilashda muhim ahamiyatg a ega.