(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasi agrosanoat iqtisodiy majmuasi tarmoqlarining holati va rivojlanish tendensiyalari tahlil etiladi. Jumladan, qishloq xoʻjaligi sohasiga zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, mahsulotlar eksporti va importi koʻrsatkichlari oʻrganiladi. Shu bilan birga, iqtisodiy faoliyat turlari boʻyicha sanoat tarmogʻining asosiy koʻrsatkichlari, sanoat tarmogʻi resurslarining iqtisodiy naflilik koʻrsatkichlari hamda iqtisodiy faoliyat turlari boʻyicha asosiy kapitalga kiritilgan investitsiya koʻrsatkichlari ham koʻrib chiqiladi.