(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada transport tizimini samaradorligini belgilab beruvchi asosiy yoʻnalishlar, transport majmuasi, transport tizimi va transport infratuzilmasi tushunchalarining oʻzaro bogʻliqligi hamda transport turini tanlashda taʼsir etuvchi asosiy omillar kesimida har xil transport turlarining bahosi keltirilgan, yuklarni yetkazib berish xarajatlarini optimallashtirishning oʻziga xos xususiyatlari yoritilgan, transport tizimi samaradorligini oshirish boʻyicha vazifalar koʻrsatib berilgan.