(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada tadbirkorlikni rivojlantirish sharoitida aholiga xizmat koʻrsatish sohalaridan biri boʻlgan dehqon bozori ni rivojlanish jarayonlari va u ning ijtimoiy - iqtisodiy samaradorligini oshirish masalalari koʻrilgan boʻlib, muomala sohasi da tijorat munosabatlarini yanada samarali tartibga solish uchun dehqon bozori imkoniyatlari dan samarali foydalanishga eʼtibor qarat ilgan, shu bilan birgalikda , qishloq xoʻjaligi mahsulotlarini sotuvchilar bilan xaridorlar oʻrtasidagi munosabatlar ning maqsadlar ini hisobga olgan holda, bu jarayonn i amalga oshirish uchun eng qulay shart -sharoitlar yarati sh imkoniyatlari oʻrganilgan .