(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada isteʼmolchilarning tovar xaridiga boʻlgan motivatsiyalari bilan bogʻliq nazariyalar yoritilgan, chekli almashtirish normasi tushunchasi va uning xususiyatlari bayon qilingan hamda isteʼmolchilarning tovarlarni xarid qilishdagi motivatsiyalarida chekli almashtirish normasidan foydalanish yoʻllari koʻrsatib berilgan.