(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada turizmni rivojlantirish va aholi turmush farovonligini oshirishda turizm infratuzilmasining roli baholanadi. Shuningdek, turizm infratuzilmasini rivojlantirishda tashkiliy -iqtisodiy mexanizmlarni shakllantirishning o‘ziga xos jihatlari yoritib berilgan.