(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada muddati oʻtgan qarzlari boʻlgan banklarning samaradorligini oshirish masalalari koʻrib chiqiladi. Muammoli kreditlar xavfini kamaytirish, ularni yuzaga keltiruvchi omillarni bartaraf etish va kredit portfelini yaxshilashning eng samarali usullari aniqlangan. Shuningdek, kredit portfelidagi mavjud muammoli kreditlar tahlili oʻtkazilib, ularni bartaraf etish yuzasidan amaliy takli flar berildi.