(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Raqamli transformatsiya, yaʼni sanoat sohasida zamonaviy raqamli texnologiyalar va innovatsiyalardan foydalanish, bugungi kunda biznesning barcha jabhalarida juda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola raqamli transformatsiyaning anʼanaviy sanoatda strategik qarorlar qabul qilishga qanday taʼsir koʻrsatishini tadqiq etadi. Maʼlumki, raqamli transformatsiya biznesning operasion faoliyati, bozor strategiyalari va ishlab chiqarish tizimlariga sezilarli taʼsir koʻrs atadi. Shuningdek, zamonaviy raqamli texnologiyalar sanoatda innovatsiyalarni rivojlantirish va samaradorlikni oshirishga yordam bermoqda. Maqolada, raqamli transformatsiyaning strategik qarorlar qabul qilishdagi rolini hamda uning sanoatga qanday yangilik lar olib kelganini koʻrib chiqamiz.